Välkomna!

Här kommer ni att se era bilder!

Om mig

"We are all wandering the earth alone,
longing to be longed for."- William C. Hannan

Några av de största och svåraste men mest glädjefyllda vandringarna //wanderings// i livet är att bära på och föda ett barn och att låta familjen växa. Jag tror på att dokumentera dessa livets vandringar så att vi för alltid kan bära med oss en del av vår historia. Jag lovar att göra det bra och helhjärtat. När vi tillsammans skapar de här bilderna kommer du att berätta din historia och jag kommer att dela med mig av en del av min själ.

Jag fotar par, boudoir och bröllop under namnet Wild Stories. Jag är också med i Capture love, en organisation som fotar familjer som har drabbats av en livshotande sjukdom.

 

INFO

Jag drömmer om att kunna leva i nuet men kapplöper nästan jämt med mig själv. Jag älskar allt som är gjort med hjärta och själ. I huvudet cirkulerar ständigt tusen idéer. Ibland gör det mig handlingsförlamad, ibland driven som in i. Jag älskar shopping. Och The Kardashians.

Vid varje fotografering försöker jag få till en bild där alla tittar i kameran. Men jag kommer inte att spendera en hel fotografering för att få er att le mot kameran samtidigt och missa alla de underbara fantastiska riktiga stunderna. Jag fotar kärlek och familjer i rörelse, inte nödvändigtvis regelrätta porträtt. Är du som jag och älskar operfekta bilder med tonvis med känsla, då har du kommit rätt!

Min studio ligger på Hisingen i närheten av Vågmästareplatsen och Kville saluhall.

Foto: Asora Photography

"Trust the magic of new beginnings"