Välkomna!

Här kommer ni att se era bilder!

Investering

Bästa tiden att fotografera familjen

Eftersom livet med barn förändras från dag till dag är bästa tiden att boka en fotografering alltid nu. Dokumentera familjelivet så som det ser ut nu så att ni och era barn för alltid kan se och påminnas om den kärlek och närhet ni delar. Jag designar er fotografering helt utifrån era önskemål och skapar en mysig och rolig upplevelse från fotografering till framställning av bilderna. Vill ni lägga till ytterligare en dimension till storyn om er så kan jag också göra ett videoklipp där ni får uppleva er kärlek och närhet via rörlig bild. Efter fotograferingen får ni ett urvalsgalleri online där ni får se era bilder för första gången. Har ni alltid drömt om att skapa en fotovägg eller att ha ett vackert fotoalbum som ni kan ta fram och bläddra i? Ni tänker kanske att ni ska sätta er ner och gå igenom alla era bilder, lägga några i ett album, välja ut några till väggen? Men tiden går och den där dagen kommer aldrig. Det problemet kommer ni inte ha hos mig. Jag tar fram färdiga förslag till er, det enda ni behöver göra är att välja vilket förslag ni gillar bäst! 4-8 veckor senare är ni välkomna att hämta er fotokonst i min studio som ni kan njuta av i resten av ert liv. Är det något som är säkert så är det att man aldrig ångrar att man bokade en fotografering. För varje år som går kommer bilderna att bli mer och mer värdefulla. En dag kommer de att vara ovärderliga.

Låt mig berätta hela er story, från graviditeten, den lilla nyfödda och sedan när familjen växer, det första mötet mellan syskonen och hur kärleken i familjen utvecklas. På det sättet kommer ni att ha bilder med konsekvent bildstil som garanterat kommer att passa bra ihop i ert hem.

-

GRAVID

package .01

Tips och råd om kläder • Möjlighet till lån av kläder • 1-2 timmars fotografering • Urvalsgalleri online • Kostnad för bilder tillkommer

1 500 kr

NYFÖDD

package .02

Tips och råd om kläder • Möjlighet till lån av kläder • 2-4 timmars fotografering hemma • Urvalsgalleri online • Kostnad för bilder tillkommer

1 500 kr

FAMILJ

package .03

Tips och råd om kläder • Möjlighet till lån av kläder • 1-2 timmars fotografering • Urvalsgalleri online • Kostnad för bilder tillkommer

1 500 kr

FÖRLOSSNING

package .04

Konsultation • 3 veckors jour kring bf • Förlossningsfotografering • Alla bildfiler

12 995 kr

EN DAG I LIVET

package .05

4-6 timmars dokumentär fotografering hemma hos er • Fotobok med 30 sidor • Urvalsgalleri online

7 995 kr
BOKA NU
Familjer om upplevelsen hos Wanderings:

"Vi fotades sent på kvällen med våra två små barn men Louise lyckades få stunden att bli till en rolig lek så det var inga problem att hålla humöret uppe och tiden flög iväg. Bilderna blev så fina så det enda problemet var att välja ut vilka vi skulle hänga upp på väggen. Vi är otroligt nöjda!"

-
Josefin Gertler Hamila

"Det första vi fastnade för var bildstilen som ingen annan riktigt hade. Precis det där vi sökte - avskalat, genuint och varmt. Kärleksfullt och naturligt. Och sedan mötte vi personen Louise, och allt bara klickade. Omöjlig att inte älska. Aldrig har vi varit annat än helnöjda!

-
Hanna Edholm

"En helt underbar fotografering med både skratt och massa mys med hela familjen. Vi kunde vara oss själva och känna oss avslappnade under hela sessionen. Att det resulterade i helt FANTASTISKA bilder är bara en bonus <3"

-
Kitty Ingemarsson

”Louise är en lekfull fotograf med mycket tålamod. Hon har förmågan att fånga naturliga och vackra ögonblick från alla situationer, till och med i förlossningsrummet. Vi är så nöjda!"

-
Emma Tiger

"Louise är en fantastisk fotograf som lyckas fånga det där lilla extra i varje bild. Älskar att bilderna känns så levande och naturliga. Vi är dig evigt tacksamma för alla fina bilder du tagit på oss!"

-
Nathalie Hlousek

"Louise was a great partner through this life changing experience. Now we have an amazing record of the birth of our daughter, and as we look at the photos and the album she helped create, we will always be grateful to Louise for capturing it so beautifully."

-
Matt Allison

VANLIGA FRÅGOR

  1. När ska vi boka fotograferingen?

Boka fotograferingen så snart du börjar fundera på att göra den. På det viset garanterar du att jag har en ledig tid för just dig när det är dags.

2. Var ska vi göra fotograferingen?

Föreställ dig en tavla på väggen, vilken miljö är ni i där? Hemma eller utomhus? Du behöver inte veta exakt plats du vill göra fotograferingen på utan du kan föreslå en miljö så letar jag upp ett bra ställe. För en dokumentär och mysig känsla rekommenderar jag att göra fotograferingen hemma där ni känner er bekväma och avslappnade. För mer dramatiska bilder rekommenderar jag att göra fotograferingen utomhus på ett vackert ställe en timme innan solnedgång för lite vind i håret och det där vackra kvällsljuset.

3. Vad ska vi ha på oss?

I fotograferingsavgiften ingår en designkonsultation och då får ni tips om kläder och färgval. Det viktigaste är att ni känner er bekväma och fina i de kläderna ni väljer. Ni får jättegärna låna kläder från min studiogarderob.

4. Vi är inte vana vid att stå framför kameran och känner oss lite osäkra inför en eventuell fotografering

Det får jag höra ganska ofta men jag lovar att ni kommer att bli superfina! Det är min uppgift att under fotograferingen ge er så pass mycket instruktioner och uppgifter att ni slappnar av. Er enda uppgift under fotograferingen är att ha mysigt och kul.

5. Vad kostar det att köpa bilder?

Lösa fine art-bilder i storlek 13×18 cm kostar 595 kr. Inramade fine art-bilder från storlek 20×30 cm kostar 1 495 kr. Fotoböcker med 26 sidor kostar från 3 500 kr. Mejla mig på info@wanderings.se för att få tillgång till hela prislistan.

6. Varför ska vi beställa bilder av dig och inte av ett konsumentlabb?

Hos mig är framställningen av bilderna ett hantverk som jag lägger stor vikt vid. Jag garanterar att bilderna ni får från mig ser precis ut som de ni ser på datorskärmen. Ett konsumentlabb printar med automatiska inställningar som inte tar hänsyn till just mina skärminställningar och hur ni såg bilden under bildvisningen. Ni har investerat i en fotografering hos mig och då kan det också vara kul att verkligen få högkvalitativa förstoringar som gör bilderna rättvisa.

7. Vad betyder fine art?

Det bästa sättet att framställa en bild på är att printa bilden på ett arkivbeständigt fine art-papper som inte riskerar att gulna över tid som ett vanligt fotopapper kan göra. Fine art-papper är bomullsbaserade (vanligt fotopapper är plastbaserat) och används av bland annat museum just för sin arkivbeständighet. Med rätt hantering håller fine art-papper minst en livstid.

8. Vi vill så gärna boka dig men har inte råd, vad ska vi göra?

Det finns ett par olika lösningar:

  • Delbetalning. Jag erbjuder tre månaders delbetalning av er beställning men skulle det funka bättre så går det naturligtvis att dela upp betalningen på fler månader. Vi hittar en lösning som passar just er <3
  • Presentkort. Önska dig presentkort i julklapp eller födelsedagspresent på valfritt belopp om du vill ha ett litet bidrag till din fotografering.
  • Flera intresserade. Exempelvis vill mor- och farföräldrar hjälpa till med kostnaden.
  • Dela med annan familj. Boka in fotograferingen tillsammans med en annan familj, ni delar då lika på hela kostnaden för fotografering och bilder.
  • Fixa minisessiondag! Bjud in minst fem familjer som vill göra minisessions under en dag och få er fotografering och samtliga bildfiler kostnadsfritt (värde 8 000 kr).
  • Boka flera fotograferingar. Om ni bokar flera fotograferingar samtidigt så blir totalkostnaden lägre än om ni skulle boka fotograferingarna en och en. Ni kan exempelvis boka tre fotograferingar och betala för två (gravid, nyfödd och 7 månader), eller så kan ni välja att dokumentera hela första året mycket förmånligt (gravid, nyfödd, 4 månader, 7 månader och ett år). Kontakta mig för mer info!

 

Vill du ha hela prislistan med en gång?

Mamman bakom

Samtidigt som jag gick över till att jobba heltid i mitt företag blev jag gravid med Vincent. Det var med skräckblandad förtjusning jag och min sambo väntade in den lille krabatens födelse. Det var en oerhörd lycka samtidigt som mycket kändes osäkert. Hur skulle allt bli? Ett par månader med mycket hormoner och oro följde. Och sen föddes Vincent och alla orostankar byttes ut mot världens största lycka och eufori.

Nu är Vincent 4 år och varje dag känner jag mig så privilegierad att ha fått en så underbar unge, kärleken till honom är helt obeskrivlig. Det är ur min egen önskan att få stoppa tiden som jag hämtar inspiration när jag fotar gravida och familjer. För jag tror nämligen att det finns fler som jag. Som önskar att den här tiden aldrig tar slut. Om jag hade kunnat hade jag fotat varje liten sekund, jag vill komma ihåg varje liten surläpp, varje gapskratt, varje utbrott och varje favoritlek.

Till er som väljer mig som er familjefotograf om och om igen vill jag säga tack för att ni värdesätter kvalitet och tack för att ni stöttar en småbarnsmamma som driver eget. Utan er hade jag inte kunnat göra det jag gör <3

familjefotograf göteborg