Välkomna!

Här kommer ni att se era bilder!

Hemförlossning Göteborg I När Nadya kom till världen

Förlossningsfotografering Göteborg. En måndagkväll i slutet av oktober pumpade adrenalinet kan jag lova. Jag hade en förlossningsfotografering inbokad och bebisen var beräknad till veckan innan men verkade vilja stanna kvar i magen. Helgen passerade, inget telefonsamtal och ingen bebis. Sen kom måndag kväll och då kom sms:et. Värkarna hade satt igång men de var väldigt oregelbundna så paret trodde att det var lång tid kvar. Två timmar senare får jag ett samtal från pappan som låter lite lätt ansträngd. Jag förstår med en gång vad som gäller och flyger upp, tvättar ansiktet och drar med mig väskan till bilen. 36 minuter tog det från att han ringde till att jag knackade på dörren. Men då hade bebis redan kommit tio minuter tidigare.

Inte ens barnmorskan hade hunnit dit och paret hade själva förlöst bebisen i sitt hem (det var en planerad hemförlossning). De var något chockade men lyckliga, bebisen mådde bra och även mamman var välmående. Jag var lite besviken för att jag hade missat förlossningen, hade ju sett så fram emot det. Men det fanns fortfarande mycket vackert kvar att dokumentera den natten. Mamman med bebisen i förlossningspoolen, klippandet av navelsträngen, mamman och pappan som inte kunde göra annat än att titta på sin vackra lilla tjej, vägning och mätning av bebis, första blöjbytet, mötet med farmor och mötet med storasyskonen. Så himla vackert och oförglömligt!

Missa inte att kolla på filmen här ovan!

förlossningsfotografering göteborgförlossningsfotografering göteborghemförlossning göteborghemförlossning göteborgförlossningsfotografering göteborgförlossningsfotografering göteborgförlossningsfotografering göteborghemförlossning göteborghemförlossning göteborgförlossningsfotografering göteborgförlossningsfotografering göteborghemförlossning göteborg

 

COMMENTS
YOUR COMMENT

NAME
EMAIL
WEBSITE
COMMENT

next one

Bloggevent I Mysig frukost med mammor på Vallgatan 12