Studiofotografering Göteborg I Studiosäsongen i full gång

Studiofotografering Göteborg. Nu är säsongen för studiofotograferingar här igen! Årstiden då man aldrig vet om det blir sol eller regn är studion ett perfekt alternativ om man inte vill chansa och man känner att hemmet är lite för mörkt för fotografering. Jag använder mig bara av dagsljus vilket gör att ljuset blir mjukt och naturligt.

Ni som går och funderar på en familjefotografering, vänta inte. Boka in så snart som möjligt så att ni har fin dokumentation av familjen från början. Det är så värt i efterhand när man ser tillbaka och värt alla pengar i hela världen. Att kunna se tillbaka på familjen, barnen och dynamiken under olika stadier i livet är fantastiskt. Här hittar du fler studiofotograferingar!

Studiofotografering Göteborg

Om man är nöjd med den fotograf man använt hittills så är ett tips att hålla sig till samma fotograf för en konsekvent bildstil men också för att en fotograf som redan känner er kommer att kunna hjälpa er med bilder på ett mycket mer genomtänkt sätt i framtiden. Det är så kul att kunna hjälpa till med att bygga fotoväggar och planera fotoböcker med omslag som passar ihop och som skapar en historia, er familjs historia.

Now it’s the season for studio shoots! The autumn is a time when you can’t be sure whether it’s going to rainy or sunny so if you don’t want to take your chances the studio is a good option. Im only using natural light which makes the light in the images really soft.

studiofotografering göteborg syskon tittar in i kameran studiofotografering göteborg bilder på barnstudiofotografering göteborg mamma myser med sin son studiofotografering göteborg barn flyger flygplan med föräldrar studiofotografering göteborg pappa lyfter upp sin son i luften studiofotografering göteborg familj som myser

Studiofotografering Göteborg

COMMENTS
YOUR COMMENT

NAME
EMAIL
WEBSITE
COMMENT

next one

Gravidfotografering Göteborg I Dubbelt så mycket kärlek