Pluto, snigeln och midsommarafton

Vi var inte så midsommaraktiga i år. Jag vet inte varför faktiskt. Kanske var det regnet (fast det kommer ju varje år). Vi åkte i alla fall till Anders föräldrars landställe på Tjörn och hade en superlugn dag med grill på kvällen. Nästa dag kom Anders bror och hans familj och vi fick mysa med bebis, lycka! Vincent var på sitt vanliga underbaringhumör hela helgen med undantag för några mindre typiska 2-åringsutbrott (hehe). När vi är på landet vill Vincent bara vara ute, det spelar ingen roll om det är solsken eller regn, “gå ut” säger han så fort vi kommer in.

På Tjörn kollar han var robotgräsklipparen är stup i kvarten. Han ser den som en hund, undrar om han har gått och lagt sig nu, om den kanske är lite trött. Förrådet och området bakom är superspännande. Där kan man gå på alla möjliga upptäcktsfärder. Så vi klappade en snigel där. “Äckligt!” ropade han. Jag bad Anders ta lite bilder på mig och Vincent. Det är så sällan jag är med. Det kanske är därför jag ser på varje bild på mig och honom som en tacka guld, något oerhört värdefullt som jag vill göra tusen backuper på så att de aldrig riskerar att försvinna. Åh Vincent, min älskligaste älskling. Min midsommarnattsdröm och alla mina önskningars önskningar.

midsommarafton göteborgmidsommarafton göteborgmidsommarafton göteborgmidsommarafton göteborgmidsommarafton göteborgmidsommarafton göteborgmidsommarafton göteborgmidsommarafton göteborgmidsommarafton göteborgmidsommarafton göteborgmidsommarafton göteborgmidsommarafton göteborgmidsommarafton göteborgmidsommarafton göteborgmidsommarafton göteborgmidsommarafton göteborg

COMMENTS
YOUR COMMENT

NAME
EMAIL
WEBSITE
COMMENT

next one

Nyföddfotografering Göteborg I I’ve been looking for you