Nyfödd

Den absolut första tiden efter att en bebis har fötts är så speciell och så kort. Föreviga den där första tiden som aldrig kommer igen, de små tårna, de små händerna, de nyfikna ögonen, men framför allt den nya familjen. De nyblivna föräldrarna och det nya bandet till bebisen.

Din upplevelse

ETT. Kontakta mig via bokningsformuläret längst ner på den här sidan eller mejla direkt till info@wanderings.se. Är du redo att boka så skickar jag ett bokningsförslag och ett avtal till dig. När du har skrivit under förslaget och avtalet så mejlar jag en faktura på fotograferingsavgiften som är 1 500 kr. Eventuella tilläggstjänster faktureras också nu (make up och hår, styling osv.). När avgiften är betald så har ni garanterat er bokning. I priset 1 500 kr ingår konsultation inför fotograferingen, själva fotograferingen och en personlig bildvisning då ni får hjälp och vägledning när det gäller framställningen av era bilder.

TVÅ. Nästa steg är konsultationen som sker via mejl då vi går igenom era önskemål och jag berättar om de olika möjligheterna vi har. Ni får info och tips om klädval samt platser där vi skulle kunna göra fotograferingen. Du har också möjlighet att komma in till studion för att låna klänningar och andra kläder från min studiogarderob.

TRE. Det är dags för er fotografering! Ni behöver aldrig känna att ni måste förbereda er fotografering på något sätt, lämna allt sånt till mig :) Jag kommer till fotograferingen med en plan för vad vi ska göra. Mitt mål är att fånga genuina känslor och uttryck.

FYRA. Ett par veckor senare är det dags för er bildvisning i min studio. Jag kommer att visa er era bilder i ett bildspel och sedan kommer jag att visa vad det finns för olika alternativ när det gäller framställningen av era bilder. Förstoringar kostar från 595 kr och fotoböcker kostar från 2 500 kr. En högupplöst bildfil kostar 795 kr, vid köp av 10 bildfiler kostar de 595 kr styck, vid köp av 20 bildfiler kostar de 360 kr styck. Det går att betala allt på en faktura eller dela upp betalningen på tre månader.

nyföddfotografering göteborg

nyföddfotografering göteborg

fotoböcker göteborg

 

Få rabatt på din fotografering och missa aldrig ett erbjudande genom att anmäla dig till nyhetsbrevet!