Gravidfotografering Göteborg I Klara & Sebastian vecka 30

Gravidfotografering Göteborg. Jag fotade Klara och Sebastian i vecka 30. De väntar tvillingar. Vilket äventyr alltså och jag är så glad att jag kommer att få följa med hela första året <3 Älsk på den liksom! Ska bli så kul att få uppleva hur bebisarna är, hur Klara och Sebastian förvandlas till föräldrar och hur familjen kommer att formas. Alla de små stunderna, alla de små och stora utvecklingsstegen i deras mysiga lägenhet i Majorna. Inget kommer vi att missa eftersom de är med i programmet Wanderings collection där vi fotar vid följande tidpunkter: gravid, nyfödd, fyra månader, sju månader och ett år.

Glöm inte att kolla filmklippet här ovan från gravidfotograferingen!

Om du undrar i vilken ålder som är bäst att fota ditt barn så kan jag rekommendera nämnda tidpunkter. Gravid dokumenterar livet innan bebisen, eller om det redan finns ett barn i familjen så dokumenteras den sista tiden med det enda barnet, nyfödd dokumenterar den absolut första mysiga tiden då allt är nytt och ovant, det lilla miraklet som har kommit till världen och den eufori man ofta känner som nybliven förälder. Vid fyra månader när bebisen oftast kan ligga på mage och hålla uppe huvudet, vid ca sju månader när bebisen kan sitta upp och vid ett år kan barnet gå och då är det full rulle. Då dokumenterar vi hur aktivitetsnivån där hemma har höjts och hur bebisen har blivit till ett litet barn som nu ska få lära sig allt om världen.

Jag har två program, ett är Wanderings collection som jag redan har nämnt, det är en full dokumentation av hela första året, ett är att du kan boka tre fotograferingar och få den tredje fotograferingen kostnadsfritt. För mer info kan du mejla till info@wanderings.se så berättar jag mer :)

Här är en annan Wanderings collection- familj: http://www.wanderings.se/gravidfoto-goteborg-snart-kommer-en/

I photographed Klara and Sebastian in week 30. They are expecting twins. What an adventure! And I get to follow them the whole first year, yay! It’s going to be so much fun to see how the babies are, how Klara and Sebastian will step into parenthood and how the family will be shaped.  All the little moments, all the small and big steps in the babies evolution in their cosy apartment in Majorna. Nothing will be missed because they are participating in the program Wanderings collection where I photograph the family at the following stages: pregnancy, newborn, four months, seven months and a year. gravidfotografering göteborg gravidfotografering göteborg gravidfoto göteborg gravidfoto göteborg gravid vecka 30 göteborg

Gravidfotografering Göteborg

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSparaSparaSpara

COMMENTS
YOUR COMMENT

NAME
EMAIL
WEBSITE
COMMENT

next one

Barnfotograf Göteborg I Hemma med min älskling