Gravidfoto Göteborg I Livet på bild och i film

Gravidfoto Göteborg. Det är så fint att dokumentera tiden innan allt förändras. Jag försöker fånga alla de små stunderna som jag tror att föräldrarna kommer att känna sig nostalgiska över från den här tiden. Det måste vara bitterljuvt det där med att vänta sitt andra barn. Tiden då det första barnet är enda barnet går mot sitt slut, men snart kommer ett till litet underbart knyte! Och då är det ett nytt liv, med två små som ska få kärlek och tid. Gravidmagen är så klart kul att få med på bild så man kan se tillbaka på hur man såg ut. Men för mig handlar en gravidfotografering först och främst om livet som håller på att förändras.

Sen jag blev förälder själv har jag lärt mig att tiden går fort (klyschigt men stämmer tyvärr) och hur livet var för ett par månadersen har jag nästan glömt, hur livet var för ett år sedan har jag definitivt glömt, hur det var när jag gravid kommer jag verkligen inte ihåg. Därför försöker jag i största möjliga mån att dokumentera mitt eget familjeliv så mycket jag kan. Bild- och filmarkivet är som en skattkammare som jag kan gå in i när jag skulle vilja få en glimt av livet för ett par månader sen, förra året eller för ännu längre sen. Ju längre tid som går desto mer värdefull blir dokumentationen vi har. När jag sitter där med våra album, eller när jag tittar tillbaka på filmer ihop med Vincent (han älskar våra familjefilmer!) så känner jag ända in i hjärtat hur glad jag är för att jag har fotat och filmat vårt liv men också att för att vi har anlitat andra fotografer som har fångat vårt liv på bild.

It’s so nice to document the time in your life before everything changes. I try to capture all the moments that I think parents will feel nostaligic about from this time in their life. It must be a bittersweet feeling to expect your second child. The time when the first child was the only child is about to end, but soon there will be another little wonderful bundle of joy in your family! Then it’s a new life, with two littles to give love and time to. The pregnant belly is of course fun to document so you can look back on it, but to me a maternity shoot is first and foremost about your life that is about to change.

familjefotografering göteborggravidfotografering göteborg

Gravidfoto Göteborg

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

COMMENTS
YOUR COMMENT

NAME
EMAIL
WEBSITE
COMMENT

next one

Julafton Göteborg I Tålmodig väntan på tomten