Familjefotografering Göteborg I Autumn came with wind and gold

Familjefotografering Göteborg. Jag har varit så gråtig det senaste. Jag vet inte varför. Kanske är det hösten, kanske är det att jag har blivit äldre. Har ni sett serien “This is us”? Om inte, kolla! Så himla bra! Man måste ge det ett par avsnitt för att komma in i det lugna tempot men när man väl är inne i den så är man hooked. Jag skojar inte när jag säger att jag har gråtit mig igenom typ fem av sju avsnitt det senaste. Serien är så himla fin! Nu tar vi en paus och kollar en säsong av Mr Robot. Efter det är jag nog redo att fortsätta på This is us haha.

Sen är det alla bröllopen i sommar också. Herregud så fina dagar och så mycket känslor jag har fått vara med om (kolla här om du är nyfiken på mina bröllop). Nu är jag så himla inne på att jag själv vill gifta mig också haha. Har aldrig haft någon enorm längtan efter det egentligen men efter den här bröllopssäsongen… Fast det finns något härligt i att några av livets bästa stunder inte har hänt ännu. Åh det finns så mycket fint och underbart att göra och uppleva! Samtidigt blir jag jätterädd när jag tänker på allt sånt, för det innebär att tiden kommer att passera. Livet kommer att ändras, Vincent kommer att bli stor. Jag vill stanna kvar i det vi har här och nu, men så vill jag ha allt det där fina som väntar också. Jag kan liksom inte gå in mer i de tankarna för då börjar jag storgråta. Så jag gör det jag kan för att fånga stunderna som är nu och försöker ta med kameran så mycket som möjligt.

Familjefotografering Göteborg- julminisessions snart här!

Annars är det mycket fokus på de årets julminisessions! Ska bli så himla kul att släppa platserna och infon om den dagen. Det är första gången som jag gör dem i den här formen, med ett tema. Mejla mig (info@wanderings.se) om du vill sätta upp dig på intresselistan och ha chans att boka före alla andra. Det är ett begränsat antal platser så först till kvarn gäller! Lite info finns om du klickar här!

Jag vet, jag vet, hösten är ju inte ens över ännu och jag börjar redan prata om jul och vinter. Men jag vill bara inte att ni ska komma på det här med julkort och julklappar alldeles för nära inpå jul. Jag vill ha möjligheten att hjälpa er med allt det där innan julruschen sätter igång :)

Annars; ett tecken på början på hösten här nedan. Fina Lottie, Rikard och lille Noa.

 “Autumn came with wind and gold”

Familjefotografering Göteborg Familjefotografering Göteborg Familjefotografering Göteborg Familjefotografering Göteborg Familjefotografering Göteborg Familjefotografering Göteborg Familjefotografering Göteborg Familjefotografering Göteborg Familjefotografering Göteborg

Familjefotografering Göteborg

COMMENTS
YOUR COMMENT

NAME
EMAIL
WEBSITE
COMMENT

next one

Julfotografering Göteborg I Nu är det jul igen!