Gravid

Att vara gravid kan vara den bästa tiden i ditt liv eller så känner du kanske alla känslor samtidigt och vet varken ut eller in. Oavsett så är det en speciell tid då du går och väntar på att allt ska förändras. Du står inför en förlossning, en omvälvande upplevelse och ett liv fyllt med mer kärlek än du kunde ana. Du förbereder hemmet för ännu en familjemedlem och sakta men säkert ställer ni också om er själva, snart ska ni bli mamma och pappa. Ni börjar kanske fundera på att boka en gravidfotografering för att dokumentera den här tiden så att ni kan se tillbaka på allt det nervösa och spännande och underbara för alltid. gravidfotografering göteborg

Din upplevelse

ETT. Kontakta mig via bokningsformuläret längst ner på den här sidan eller mejla direkt till info@wanderings.se. Är du redo att boka så skickar jag ett bokningsförslag och ett avtal till dig. När du har skrivit under förslaget och avtalet så mejlar jag en faktura på fotograferingsavgiften som är 1 500 kr. Eventuella tilläggstjänster faktureras också nu (make up och hår, styling osv.). När avgiften är betald så har ni garanterat er bokning. I priset 1 500 kr ingår konsultation inför fotograferingen, själva fotograferingen och en personlig bildvisning då ni får hjälp och vägledning när det gäller framställningen av era bilder.

TVÅ. Nästa steg är konsultationen som sker via mejl då vi går igenom era önskemål och jag berättar om de olika möjligheterna vi har. Ni får info och tips om klädval samt platser där vi skulle kunna göra fotograferingen. Du har också möjlighet att komma in till studion för att låna klänningar och andra kläder från min studiogarderob.

TRE. Det är dags för er fotografering! Ni behöver aldrig känna att ni måste förbereda er fotografering på något sätt, lämna allt sånt till mig :) Jag kommer till fotograferingen med en plan för vad vi ska göra. Mitt mål är att fånga genuina känslor och uttryck.

FYRA. Ett par veckor senare är det dags för er bildvisning i min studio. Jag kommer att visa er era bilder i ett bildspel och sedan kommer jag att visa vad det finns för olika alternativ när det gäller framställningen av era bilder. Förstoringar kostar från 595 kr och fotoböcker kostar från 3 500 kr. En högupplöst bildfil kostar 1 500 kr, vid köp av fem bildfiler kostar de 1 100 kr styck, vid köp av 10 bildfiler kostar de 699 kr styck, vid köp av samtliga bildfiler (50 stycken) kostar de 160 kr styck. Det går att betala allt på en faktura eller dela upp betalningen på tre månader.

gravidfotografering göteborg

gravidfotografering göteborg

Få rabatt på din fotografering genom att anmäla dig till nyhetsbrevet!