Familj

Familjelivet är spännande, händelserikt, utmattande och det bästa i hela världen. Allt på samma gång! Varje dag känner jag att jag borde ta fram kameran och föreviga livet. För det förändras från en dag till en annan. Det är så klart omöjligt att fånga allt men jag försöker fånga så mycket jag kan. Om du också går i såna tankar och vill att någon förevigar din familj så är bästa tiden att höra av dig nu.

Din upplevelse

ETT. Kontakta mig via bokningsformuläret längst ner på den här sidan eller mejla direkt till info@wanderings.se. Är du redo att boka så skickar jag ett bokningsförslag och ett avtal till dig. När du har skrivit under förslaget och avtalet så mejlar jag en faktura på fotograferingsavgiften som är 1 500 kr. Eventuella tilläggstjänster faktureras också nu (make up och hår, styling osv.). När avgiften är betald så har ni garanterat er bokning. I priset 1 500 kr ingår konsultation inför fotograferingen, själva fotograferingen och en personlig bildvisning då ni får hjälp och vägledning när det gäller framställningen av era bilder.

TVÅ. Nästa steg är konsultationen som sker via mejl då vi går igenom era önskemål och jag berättar om de olika möjligheterna vi har. Ni får info och tips om klädval samt platser där vi skulle kunna göra fotograferingen. Du har också möjlighet att komma in till studion för att låna klänningar och andra kläder från min studiogarderob.

TRE. Det är dags för er fotografering! Ni behöver aldrig känna att ni måste förbereda er fotografering på något sätt, lämna allt sånt till mig :) Jag kommer till fotograferingen med en plan för vad vi ska göra. Mitt mål är att fånga genuina känslor och uttryck.

FYRA. Ett par veckor senare är det dags för er bildvisning i min studio. Jag kommer att visa er era bilder i ett bildspel och sedan kommer jag att visa vad det finns för olika alternativ när det gäller framställningen av era bilder. Förstoringar kostar från 595 kr och fotoböcker kostar från 3 500 kr. En högupplöst bildfil kostar 1 500 kr, vid köp av fem bildfiler kostar de 1 100 kr styck, vid köp av 10 bildfiler kostar de 699 kr styck, vid köp av samtliga bildfiler (50 stycken) kostar de 160 kr styck. Det går att betala allt på en faktura eller dela upp betalningen på tre månader.

familjefotografering göteborg

fotoböcker göteborg

 

Få rabatt på din fotografering och missa aldrig ett erbjudande genom att anmäla dig till nyhetsbrevet!