Barnfotograf Göteborg I Hemma med min älskling

Barnfotograf Göteborg. Det har blivit alldeles för mycket jobb det senaste, det har varit mycket på både vardagar och helger och jag saknar min lille kille så otroligt mycket. Så ett par dagar den här månaden har jag stannat hemma med honom för att umgås bara han och jag <3 Det har varit så kul! Snacka om flashback från när man var mammaledig. Första dagen jag var hemma med honom hade vi setts ganska lite under ett par dagar, så när jag kom in till Vincent på morgonen hörde jag honom säga lite frågande: Mamma? God morgon Vincent, sa jag varpå han utbrister: Jag älskar dig mamma!

När det börjar så, så vet man att det kommer att bli en fantastisk dag <3 Den dagen skulle det komma snö men den skulle bara ligga kvar i en timme, så vi skyndade oss ut med pulkan. Vincent var överlycklig! Sen lekte vi lite med polaroidkameran. Vincent tog nio svindyra bilder på sin fot haha. Sen gjorde vi pizza till lunch och till slut somnade han gott i sin säng.

Det är så underbart nu när han pratar så mycket. Just nu frågar han ofta: Vad har du där då? Vad har du där då mamma? Det verkar kanske inte så roligt i skrift men när man hör honom säga det är det så himla gulligt. Han är också inne i en fas där han är nyfiken på läskiga saker. Han ber mig och Anders att skrämma honom titt som tätt och så gillar han ett avsnitt av Babblarna där de läser en spökhistoria. Han vill gärna se det avsnittet om och om och om igen.

Han har lugnat sig lite med trotsandet vilket är otroligt skönt. När jag och Anders tänker tillbaka på vår resa till Spanien i juni så bara vi skrattar och konstaterar att det var nog den absolut värsta tiden vi hade kunnat åka med Vincent. Vi hade superkul men han lyssnade verkligen inte på något av det vi sa haha.

Jag har förresten inlett ett jätteroligt samarbete med barnklädmärket Siv Monica! Den svarta koftan med träknappar som ni ser på bilderna är därifrån :)

I have been working way to much these last couple of months so I have taken a few days off with Vincent because I miss him so much. On our days together we have had a lot of fun! Talk about flashback from when I was on maternity leave <3 barnfotografering snö barnfotografering snö barnfotografering göteborg barnfotografering göteborg barnfotograf göteborg barnfotograf göteborg en dag i livet en dag i livet

Barnfotograf Göteborg

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

COMMENTS
YOUR COMMENT

NAME
EMAIL
WEBSITE
COMMENT

next one

Julfotografering Göteborg I Nu kan Henry också hoppa i sängen!